Radio

Uitzending van 14 mei 2016: Ondernemersfonds Medemblik en Slijkerman Sales coach

In aflevering 198 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Maandag werd in het gemeentehuis van Medemblik het economisch programma voor de komende 4 jaar met de lokale ondernemers besproken. In twee delen wordt de relatie van de ondernemers met de gemeente en de start van het ondernemersfonds besproken. Aan het wordt straks wethouder Harry Nederpelt en Ramon Stoffer namens de Ondernemersfederatie Medemblik.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Dolf Kloosterziel, actief voor MKB Nederland regio Noord Holland Noord. Hoe kijkt hij naar ondernemersfondsen? De titel: Ondernemersfondsen zijn niet het antwoord.

Tot slot weer aandacht voor de Starter van de Week. Deze week Meriam Slijkerman Sales Coach voor zelfstandige ondernemers. Na een verleden in de zorg en trainingen geeft zij nu advies in de harde zakelijke kant, de sales.

Mijn naam is Alex Gitzels en ik maak dit programma met Arthur Verberne.  Reageren op deze uitzending kan;  Via Twitter @wfinbedrijf

Uitzending van 14 mei 2016: Ondernemersfonds Medemblik en Slijkerman Sales coach

To Top