Radio

Uitzending van 23 april 2016; VAR seminar, Kleine Noord en Starters Laih Laih’s

VAR seminar Foto Alex Gitzels

In aflevering 195 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Live te beluisteren elke zaterdag tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

Vorige week organiseerden Ondernemend Westfriesland, Omnyacc Muller, Rentree en Startwijzer een VAR seminar voor ZZP-ers bij Oranje Buiten. Een goed gevulde zaal luisterde aandachtig naar de informatie van accounts, fiscalisten en advocaat over de nieuwe opzet van VAR verklaringen naar DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) waarbij gewerkt moet gaan worden met model contracten. Gesprekken met drie ZZP-ers en advocaat Bert Butters met tips over de nieuwe modelcontracten.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week met daarin een interview met Wendy Zeeman van Charel Fashion over de nieuwe sluitingstijden van de winkels op het Kleine Noord.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week een column van Michiel Beemster actief met Fletcha Events en De Grote Kerk. Zijn column gaat over frustraties.

Tot slot weer aandacht voor de Starter van de Week. Deze week Leonie en Ewald van Laih Laih’s kruiden en theetuin en actief met een eigen Foodtruck. Zijn de eerste maanden naar verwachting verlopen?

Uitzending van 23 april 2016; VAR seminar, Kleine Noord en Starters Laih Laih’s

To Top