Radio

Uitzending van 28 mei 2016: Startup Fest, OVNH en Dave Imming

Aflevering 200 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

Afgelopen week was Nederland de gastheer van Startup Fest Europe met sprekers als Tim Cook van Apple, Eric Schmidt van Google en Travis Kalanick van Uber een tech event met wereldwijde allure.  Daarom heen zwermen de startups op zoek naar groei en Venture Capatilists op zoek naar goede investeringen. Hoornse ondernemer Cees Franke, actief met zijn startup zMerce Mi8, was erbij en vertelt zijn belevingen van deze week.

Woensdag werden de ondernemersprijzen van Noord Holland uitgereikt. Met vier genomineerden Westfriese bedrijven scoorde de regio goed, maar verliet met lege handen de Philharmony in Haarlem. Twee genomineerden, Hydro West en Seed Processing vertellen hoe zij deze avond en verkiezing hebben beleefd.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze de column van Michiel Beemster, een van de ondernemers van De Grote Kerk in Hoorn. Het verhaal over tante Tiny.

Tot slot aandacht voor een lokaal assurantie kantoor die landelijk adverteert op NPO radio. Dave Imming uit Avenhorn vertelt hoe dit zo is gekomen. Wat zijn de leukste reacties die hij heeft ontvangen?

Uitzending van 28 mei 2016: Startup Fest, OVNH en Dave Imming
To Top