Westfriesland

Vestiging Deen in Lisse over naar Dirk van den Broek

Foto Google Streetview

LISSE – Supermarktketen Dirk van den Broek neemt in Lisse de vestiging over van Hoornse Supermarktketen Deen. Deen was daar gevestigd met een winkel aan de Vivaldistraat in Winkelcentrum Poelmarkt.

Het plan is om vanaf eind mei de naam van Dirk op de gevel te hebben meldt distrifood. De vestiging van Deen zat daar nog niet zo heel lang. Op oude beelden van Streetview van 2010 is te zien dat op huidige locatie van de supermarkt een restaurant gevestigd was. Het is niet bekend waarom Deen de vestiging van de hand doet. In hetzelfde winkelcentrum zit ook een Jumbo Supermarkt.

“Wij hebben al jaren een winkel in Lisse en een goede naam en reputatie in Lisse,” zegt Marcel Huizing, formuledirecteur Dirk in het artikel. “Wij zien bovendien extra kansen in de markt doordat Dirk een A-merk discountformule heeft, met zeer lage prijzen. Bovendien hebben wij meerdere winkels in de regio, waardoor er distributie- en promotievoordelen te behalen zijn.”

Werkgelegenheid

De huidige medewerkers van de vestiging van Deen zijn geïnformeerd over de overname. Het personeel hoeft echter niet te vrezen werkloos te worden. “Wij nemen alle medewerkers over. We verwachten meer omzet te kunnen gaan draaien in deze winkel, waardoor er zelfs meer banen gecreëerd gaan worden,” aldus de formuledirecteur van Dirk.


To Top