Westfriesland

Autobedrijf Schipper draagt bedrijf en dealerschap Skoda over aan Heron Auto Zwaag

Foto via Google Streetview

ZWAAG – Autobedrijf Schipper heeft per 1 januari 2017 de activiteiten overgedragen aan Heron Auto BV. Dit meldt het bedrijf dat onderdeel is van de Stern Groep NV. Heron zet het Skoda dealerschap in de eigen vestiging in Zwaag voort.

Na 35 jaar als autobedrijf waarvan 25 jaar als Skoda-dealer stopt het bedrijf. “Uiteraard geeft de overdracht van het bedrijf na 35 jaar een dubbel gevoel: we zullen het absoluut gaan missen. Mijn man Ted en ik hebben ons altijd mogen verheugen op een zeer trouwe klantenkring en het was een voorrecht al die jaren voor u klaar te mogen staan.” aldus Marga Schipper, directrice van Autobedrijf Schipper via de website van Heron Auto.

Personeel

Het personeel van het bedrijf gaat ook mee. Schipper: “Wij zijn dan ook zeer verheugd dat ons personeel in dienst van het bedrijf blijft en u dus de vertrouwde gezichten terug blijft zien.”

Heron Auto

Heron Auto Zwaag is al dealer van Volkswagen en Seat en met Skoda is de familie binnen de Volkswagen Group weer compleet. Daarnaast is het ook dealer van Audi. Heron Auto heeft vestigingen in Amsterdam-Noord, Koog aan de Zaan, Purmerend, Volendam, Enkhuizen en Zwaag.

Autobedrijf Schipper draagt bedrijf en dealerschap Skoda over aan Heron Auto Zwaag

To Top