Westfriesland

Hoorn verplaatst ondernemersontbijt naar grotere locatie

Foto Grazyna Suchecka

HOORN – Ruim tweehonderd ondernemers uit Hoorn, Blokker en Zwaag nemen vrijdag 17 november deel aan het ondernemersontbijt van de gemeente Hoorn. Vanwege de grote belangstelling is het ontbijt, op de Dag van de Ondernemer, van het stadhuis verplaatst naar het Van der Valk hotel aan de Westfriese Parkweg 1.

“Met deze bijeenkomst willen we onze waardering tonen voor de hardwerkende ondernemers in onze gemeente”, zegt wethouder Ben Tap van economische zaken nu al tevreden over de opkomst. “Wij willen dat Hoorn een aantrekkelijke gemeente is voor ondernemers en faciliteren ondernemerschap. Het feit dat ruim twee honderd ondernemers komen, toont aan dat Hoorn economisch bloeit en er behoefte is om met elkaar te netwerken.”

Kennismaken met gemeente

Naast het netwerken is het kennismaken met de gemeente. Tap: “Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om onze vier accountmanagers, de contactpersonen van de gemeente voor ondernemers, nog eens aan de ondernemers voor te stellen.”

Programma

De deelnemers, van transportbedrijf tot loopbaancoach, krijgen voorafgaand aan het ontbijt een kort programma voorgeschoteld. Na een welkom van Tap geeft ING-econoom Rico Luman een presentatie over economische ontwikkelingen in Noord-Holland Noord, vertaald naar Hoorn en omgeving. Daarna vertelt Harry Bijl, innovator bij INretail, alles over de noodzaak van profileren en welke keuzes je daarbij moet maken.

Ondernemers en andere belangstellenden kunnen zich nog aanmelden via ondernemersontbijt2017@hoorn.nl

Programma

7.30 – 7.45 uur: Ontvangst met koffie, thee en croissantje

7.45 uur: Welkom door wethouder Ben Tap

7.50 – 8.10 uur: Presentatie Rico Luman, sector – en regio econoom ING Bank. Economische ontwikkelingen Noord-Holland Noord, vertaald naar Hoorn en omgeving.

8.10 – 8.30 uur: Presentatie Harry Bijl, innovator en inspirator bij INretail. Profileren: Als ondernemer heb je bestaansrecht als je je kan onderscheiden. Keuzes maken en daarin excelleren.

8.30 – 9.15 uur: Ontbijt

Locatie:  Hotel Van der Valk Hoorn
Datum: 17 november 2017

Hoorn verplaatst ondernemersontbijt naar grotere locatie

To Top