Westfriesland

Interview genomineerden: Kevin Bruggink over Social Blue

Kevin Bruggink, Head of Business Development bij Social Blue

WESTFRIESLAND – Onlangs werden de finalisten voor de Rabobank Westfriesland Méér Prijs en de WBG Runner Up prijs bekend gemaakt. Eerdere interviews uit de categorie Westfriesland Méér Prijs van Knipping Kozijnen uit Zwaagdijk en Peter Ursem uit Zwaag zijn ook al te beluisteren. Interview met Seed Processing volgt na het interview in de uitzending van 4 februari 2017.

Interviews met ENCIS en Ventis volgen na de uitzending van zaterdag 28 januari waarin Nicolien Jorritsma van ENCIS en Hans Peter Baars van Ventis. Vandaag het verhaal met Social Blue, het bedrijf actief met het werven van leads via facebook & instagram. Het bedrijf werd op 6 december 2013 gestart door oprichter en eigenaar Tim Roemer. Sinds eind 2015 houdt men kantoor met ruim 50 personen op de Nieuwe Steen in Hoorn.

Interview

In de uitzending van het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn van 16 januari 2016 was Kevin Bruggink, Head of Business Development bij Social Blue, te gast om te vertellen over het bedrijf.

Na janauri 2016

Social Blue bedient via Facebook & Instagram meer dan 150 klanten in meer dan 20 landen. Volgens eigen zeggen zijn zij het “#1 Facebook Performance Agency in Europe.” Het bedrijf geeft aan dat zij een directe lijn hebben met Facebook in Dublin en worden als beta tester uitgenodigd om nieuwe facebook functionaliteiten te testen.

Interview genomineerden: Kevin Bruggink over Social Blue

To Top