Westfriesland

Interview genomineerden: Nicolien Jorritsma van ENCIS

Een Selfie vanuit de studio. Rechts Hans-Peter Baars (Ventis)

Onlangs werden de finalisten voor de Rabobank Westfriesland Méér Prijs en de WBG Runner Up prijs bekend gemaakt. Eerdere interviews uit de categorie Westfriesland Méér Prijs van Knipping Kozijnen uit Zwaagdijk en Peter Ursem uit Zwaag zijn ook al te beluisteren. Interview met Seed Processing volgt na het interview in de uitzending van 4 februari 2017 en morgen het interview met Hans-Peter Baars van Ventis, genomineerd voor de WBG Runner Up prijs.

ENCIS

Vandaag het interview met Nicolien Jorritsma van en over ENCIS, een ICT bedrijf voor MKB. “Wij richten ons op bedrijven van 5 tot 200 werkplekken. Bij deze bedrijven zijn zij actief met cloud computing, VOIP en ICT services. Gestart in 2008 en gegroeid naar 8 personeelsleden actief voor 400 bedrijven in bijna geheel Nederland. “Veel kan remote op afstand, maar soms moet je ook gewoon bij het bedrijf zelf zijn om iets op te lossen.”

INTERVIEW

Het interview met Nicolien Jorritsma komt uit de uitzending van het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn van 28 januari 2017.

To Top