Westfriesland

Isolatiepoint vanaf maart in oude Bouwmaat op de Oude Veiling

Foto Alex Gitzels/ Westfrieslandinbedrijf.nl

ZWAAG – Begin maart 2017 start in Zwaag aan De Oude Veiling 56 in het voormalige Bouwmaat pand het bedrijf Isolatiepoint. Vanuit dit pand gaat het bedrijf alle soorten isolatie- materialen leveren. Het pand waar eerst Bouwmaat in zat stond al geruime tijd leeg.

Met ruim 2800 m2 aan opslagruimte verwacht Isolatiepoint direct te kunnen leveren aan ondernemers. “U kunt er voor kiezen de materialen op te halen op de klantvriendelijke vestiging of het door u bestelde materiaal bij u op de werkplaats laten afleveren. Isolatiepoint is leverancier van alle A- merken isolatieproducten in de vorm van PIR, EPS, XPS, Glaswol, Steenwol en uiteraard alle bijproducten om uw materiaal goed te kunnen bevestigen.”

Webshop

In de webshop van Isolatiepoint kunnen zowel ondernemers als particulieren direct bestellen. “Wilt u alleen informatie en een prijsvoorstel, vraag dan direct uw offerte aan of stel hem zelf samen”, aldus de nieuwe ondernemer aan de Oude Veiling. “Alle bestellingen die u voor 14:00 uur bij Isolatiepoint plaatst, worden binnen 24 uur geleverd.”

Op dit moment wordt pand aan de buitenkant grondig schoon gemaakt. Ook zijn de eerste voorraad is inmiddels aanwezig. Aan de website en webshop wordt nog gewerkt.

Openen

Binnenkort wordt bekendgemaakt wanneer het de deuren officieel gaat openen.

Isolatiepoint vanaf maart in oude Bouwmaat op de Oude Veiling
To Top