Westfriesland

Terugblik Koppie Doen: Iedereen kapitein op zijn eigen schip

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

MEDEMBLIK – Met ruim 110 aanmeldingen begon dinsdag 23 mei de 10e editie van het netwerkevent Koppie Doen in Medemblik. Het event haakte in op de Delta Lloyd Regatta die die week in Medemblik te gast was. Een avond vol zeil, wind, teamspirit, puzzelen en natuurlijk in contact komen met andere ondernemers.

Ondernemende zeilsport

Bouwe Bekking Skipper van Team Brunel legde in zijn presentatie de link tussen de zeilsport en het ondernemen. Als skipper op een van de zwaarste zeilwedstrijden, Volvo Ocean Races, weet hij hoe belangrijk een team is op het moment van de wedstrijd, maar ook hoe deze te smeden in de maanden voorafgaand aan het evenement. In het tweede deel van kwam ook hoofdcoach bij het Watersportverbond Jaap Zielhuis aan het woord. Hij mag met de watersporters de weg naar Tokyo 2020 inrichten.

Het eerste gedeelte werd afgesloten met een presentatie van TEAM Medemblik door de Medemblikse wethouder Joset Fit. Lees hier meer over wat TEAM Medemblik gaat doen.

Puzzelen

Na de pauze begon het netwerken tussen de aanwezige ondernemers en bezoekers. De groep werd verdeeld over 10 tafels en door kort in gesprek te gaan met de andere tafels konden puzzelstukjes worden uitgewisseld die uiteindelijk de eigen puzzel compleet maakte. Na veel netwerken-momenten werd de avond afgesloten met een netwerkborrel.

Media

Bekijk hieronder vijf minuten van het netwerk-puzzel-moment in 360 graden. De foto’s van deze avond zijn te bekijken via facebook.com/westfrieslandinbedrijf.

Terugblik Koppie Doen: Iedereen kapitein op zijn eigen schip
To Top