Radio

Uitzending 15 april 2017: Platform Werkbij, Brief aan Den Haag en Starter van de Week

In aflevering 234 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Op initiatief van voorzitter Bas de Wit van de VVD Westfriesland en tesamen met diverse Westfriese betrokkenen op donderdag 13 april een open Brief Westfriese speerpunten voor Mark Rutte aan de Tweede Kamerfracties van VVD, CDA en D66 aangeboden. Bas de Wit legt aan ons uit wat dit voor Westfriese bedrijven kan gaan beteken.

Dinsdag werd het platform Werkbij Westfriesland gelanceerd. Via dit platform moeten jongeren tussen de 16 en 23 jaar verbonden worden en blijven aan Westfriese bedrijven. Dit als antwoord op de grote vraag naar gekwalificeerd persoon in deze regio. Nu maar ook de komende jaren. Interviews met Petra Taams en Michiel Martens.

In het Westfries Ondernemersnieuws Weekoverzicht het zakelijke nieuws uit de regio Westfriesland. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

Vandaag een nieuwe columnist. Voorzitter van de Westfriese Bedrijven Groep, Hans Huibers bekijkt en prikkelt Westfriesland door zijn zakelijke bril.

Starter van de Week is deze week Ingeborg Heule, actief met haar gelijknamige bedrijf in Photography. Hoe bevalt het ondernemen haar. Wat is haar focus en heeft zij een breed perspectief met een sterke ambitie?

Uitzending

Uitzending 15 april 2017: Platform Werkbij, Brief aan Den Haag en Starter van de Week

To Top