Radio

Uitzending 16 september 2017: Westfriesland-Werkt, Innovatie congres en 40plusrelatie

In aflevering 247 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Donderdag en vrijdag 12 en 13 oktober wordt Westfriesland-Werkt georganiseerd. Op de vrijdag stellen bedrijven en instellingen hun deuren open voor geïnteresseerden, maar ook voor nieuw personeel. Een interview met Daniel Banis van Ontwikkelingsbedrijf NHN, Ronald Koenen en Bas van Velzen van Werkgevers ServicePunt.

Rond 17.30 uur weer een overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws, daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland met daarin aandacht voor een congres voor onderwijs en ondernemers op dinsdag 17 oktober.

De ondernemerscolumn van deze week is van Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland. Haar column heeft de titel: Hoofd boven water.

Starter van de week is Diana Dekker van 40plusrelatie. Deze landelijk opererende website heeft regionale consulenten. Diane Dekker vertegenwoordigd onze regio. Hoe heeft zij deze ondernemersstap gemaakt en wat matcht zij allemaal?

Mijn naam is Alex Gitzels en ik maak dit programma met Arthur Verberne.  Reageren op deze uitzending kan;  Via facebook.com/westfrieslandinbedrijf en via Twitter @wfinbedrijf.

GEMIST

Uitzending gemist? Maandagmiddag terug te beluisteren via deze pagina, Soundcloud en als Podcast via Apple Podcast/iTunes en TuneIn.

Uitzending 16 september 2017: Westfriesland-Werkt, Innovatie congres en 40plusrelatie

To Top