Radio

Uitzending 24 juni 2017: Afscheid voorzitter OCW, Stadsbrouwerij Radboud en Romein Online

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

In aflevering 244 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Afgelopen dinsdag tijdens de jaarvergadering van netwerkclub OC Westfriesland hebben Colin Burger en Richard Bot na acht jaar afscheid genomen van hun bestuursfunctie. Straks een interview met scheidend voorzitter Richard Bot.

OndernemersClub Westfriesland bezocht na de jaarvergadering bij Hotel Medemblik het naast gelegen Stadsbrouwerij Radboud. De brouwerij bestaat nog maar kort maar heeft grootste plannen. Raymond Groot, mede manager praat ons bij.

Rond 17.30 uur weer een overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws, daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

De ondernemerscolumn van deze week is van Michiel Beemster, actief met Fletcha Eventures. Hij heeft last van tourkoorts.

Starter van de Week is deze week Anouk Romein van Romein Online. In september 2016 is zij begonnen met marketingactiviteiten voor ondernemers. Hoe is de start haar bevallen en wat zijn haar ambities?

Uitzending 24 juni 2017: Afscheid voorzitter OCW, Stadsbrouwerij Radboud en Romein Online
To Top