Westfriesland

Uitzending 25 februari 2017: Jong HOC, Jong17 en starter van de week Krat&Vat

In aflevering 228 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze uitzending veel jong talent. We beginnen de uitzending met een gesprek met Pieter Plas die samen Jolijn Herling het idee heeft opgevat voor Jong HOC, een jongere versie van de ondernemersvereniging voor bedrijven op bedrijventerreinen HOC.

Komende maand beginnen diverse middelbare scholen in Westfriesland met ondernemend onderweg en de wedstrijd Jong17. Een gesprek met Sylvia Bakker over dit initiatief en die van Zomerschool Ondernemen die deze zomer in Hoorn van start gaat.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland. Daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland. Met daarin aandacht voor Rotaryclub Drechterland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Michiel Beemster actief met Fletcha Eventures.

Starter van de week is deze week Wendy Hink. Zij begon onlangs haar bedrijf Krat&Vat, een bedrijf in de verkoop van speciaal bieren. Een gesprek over het ondernemen, bier en de in- en verkoop daarvan.

Interviews

Maandag na de uitzending zijn de uitzending en de interview via deze pagina nogmaals te beluisteren. Geen uitzending meer missen? Abonneer je nu op de podcast van Westfriesland in Bedrijf [radio] via Apple itunes. 

Uitzending 25 februari 2017: Jong HOC, Jong17 en starter van de week Krat&Vat

To Top