Radio

Uitzending 28 januari 2017: Social Blue, ENCIS, Ventis en Bakkerij Van den Berg

In aflevering 224 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze uitzending gaan we door met het voorstellen van de kandidaten voor de ondernemersprijzen van het Westfries Ondernemersgala. Vandaag een eerder interview met Kevin Bruggink van Social Blue, Nicolien Jorritsma van ENCIS en Hans Peter Baars van Ventis. Alle drie de bedrijven zijn genomineerd voor de WBG Runner Up prijs die donderdag 9 februari aan één van deze bedrijven wordt uitgereikt.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, met daarin aandacht voor de rondetafel sessie van de Westfriese Bedrijvengroep van afgelopen dinsdag. Daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Michiel Beemster, actief met Fletcha Eventures. Over bakken, brood en beleven.

Starter van de week is deze week Alex Kok. Samen met een collega nam hij op 1 september 2016 de stap van personeelslid naar eigenaar van Bakkerij Van den Berg in Hoorn. Hoe bevalt deze andere kant van de zaak?

Uitzending 28 januari 2017: Social Blue, ENCIS, Ventis en Bakkerij Van den Berg
To Top