Radio

Uitzending 4 februari 2017: Seed Processing en Starter Esther van Dijk

In aflevering 225 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze uitzending gaan we door met het voorstellen van de kandidaten voor de ondernemersprijzen van het Westfries Ondernemersgala. Nadat we twee weken terug Pieter Ursem van Autobedrijf Peter Ursem BV en Jacob Wiering van Knipping in de uitzending hebben gehoord, vandaag de derde kandidaat voor de Rabobank West-Friesland Méér Prijs; Seed Processing uit Enkhuizen. Een gesprek met Ernst Bolhuis over het bedrijf, seed valley en de rol die deze wereldwijd speelt.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland. Daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Otto Wijnen, spreker en coach. Een column met inhoudelijke tips over je presence tijdens je presentatie.

Starter van de week is deze week Esther van Dijk. Zij begon onlangs haar bedrijf als makelaar in Hoorn. Hoe bevalt het ondernemen haar en wat zijn haar groei ambities.

Interview

Luister hier de interviews terug uit de uitzending van zaterdag 4 februari 2017 uitgezonden op Radio Hoorn.

Uitzending 4 februari 2017: Seed Processing en Starter Esther van Dijk

To Top