Westfriesland

Verrassing voor Talent United bij opening nieuw kantoor

Foto Alex Gitzels | Westfriesland Media

HOORN – Op vrijdag 19 mei was de officiële opening van het kantoor van de nieuwe gebruikers van Holenweg 14a bij Sportcentrum Hoorn. Deze locatie zal vanaf heden de nieuwe thuisbasis zijn van stichting Talent United, WerkBij Westfriesland, Men of the Match en het deze maand nieuw opgerichte De Selectie, waarvan vrijdag de feestelijke lancering zal zijn.

Bijzonder moment

Voor Talent United wordt dit een bijzonder moment. Wethouder Ben Tap was bij de opening aanwezig en na een kort woordje reikte hij aan Michiel Martens de man achter Talent United een cheque uit van €2500. Hiermee koopt de gemeente Hoorn een virtuele VIP-tribune plaats twv €2500 waarvan het geld gebruikt gaat worden om sporttalenten te ondersteunen in hun sportcarrière.

Over de organisatie(s)

De Selectie, stichting Talent United, WerkBij Westfriesland en Men of the Match houden zich bezig met talentontwikkeling en zichtbaar maken van talent uit de regio. West-Friesland barst van het talent en mooie bedrijven en al deze organisaties dragen op hun eigen manier bij aan het versterken en verder op de kaart zetten van West-Friesland.

De Selectie is een nieuwe speler binnen de werving & selectie. Ze hebben een vernieuwend concept ontwikkeld dat beter aansluit bij de huidige tijdsgeest en behoefte. De Selectie verbindt talent en bedrijven zonder dat er een vacature openstaat of iemand actief op zoek is naar een nieuwe baan. Een betere en duurzame aanpak. Persoonlijk en uniek.

Ook WerkBij Westfriesland, het online platform waar bedrijven en jong talent elkaar vinden, boeien en verbinden, dat recent is gelanceerd, zal hier haar kantoor houden.. Het is een project van de zeven Westfriese gemeenten en kent geen winstoogmerk. Het is onderdeel van de Regionale Economische Agenda.

 

Verrassing voor Talent United bij opening nieuw kantoor
To Top