Westfriesland

Wind in de zeilen voor 10e netwerkevent Koppie Doen

Foto Google Streetview

MEDEMBLIK – Alles staat tijdens deze speciale 10e editie van ‘Koppie Doen!’ op 23 mei in het teken van zeilen en teamspirit. Blindelings kunnen varen op je team maakt het verschil tussen winnen of verliezen. Dat geldt zeker voor zeilen, maar evenzeer voor ondernemen.

Topzeilers

Spreker van de avond is Bouwe Bekking, schipper van Team Brunel en heeft zeven keer meegedaan aan de Volvo Ocean Race. Bouwe weet als geen ander hoe je samen met je team topprestaties kunt neerzetten, maar ook wat te doen als het even niet zo lekker loopt. Hij deelt zijn ervaringen tijdens ‘Koppie Doen!’. Ook verwacht worden topzeilers Marit Bouwmeester en Dorian van Rijsselberghe die de bezoekers meenemen op hun ‘gouden’ weg naar Rio de Janeiro.

Locatie

‘Koppie Doen!’ meert dit keer aan bij de 33e Delta Lloyd Regatta. In het International Sailing Center in Medemblik is het event onderdeel van de opening van dit jaarlijkse prestigieuze watersportevenement.

Interview

Zaterdag 13 mei was COlin Burger namens de organisatie in de uitzending van Westfriesland in Bedrijf om over het netwerk event te vertellen

Programma

19.00 uur – 19.30 uur   Ontvangst bij Restaurant MED, Medemblik
19.30 uur – 19.45 uur   Opening Koppie Doen! in het Sailors Home
19.45 uur – 20.30 uur   Interactief programma door Bouwe, Marit & Dorian
20.30 uur – 21.00 uur   Pauze en borrel
21.00 uur – 21.45 uur   Netwerkactiviteit
21.45 uur – 23.00 uur   Actief netwerken tijdens de borrel

Locatie: MED Trattoria; Vooroever 2 in Medemblik

Aanmelden

‘Koppie Doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland. Aanmelden via deze link. Niet-leden zijn eveneens welkom! Zij betalen dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.

Wind in de zeilen voor 10e netwerkevent Koppie Doen
To Top