Westfriesland

Stella Fietsen opent E-Bike Testcenter in Zwaag

ZWAAG – Stella Fietsen opent een nieuw E-bike Testcenter in Hoorn Zwaag. Vanaf 28 maart is het nieuwe E-bike Testcenter open, precies op tijd voor het drukke paasweekend. Op 7 april wordt het Testcenter officieel geopend aan de Marowijne 27, gelegen op het bedrijventerrein van Hoorn (Zwaag).

“Dit pand is precies waar wij naar op zoek waren. Makkelijk bereikbaar voor onze bezoekers en de omgeving leent zich perfect voor een testrit op een Stella e-bike”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Feestelijke opening

Op 7 april officieel geopend wordt uitgepakt voor klanten en bezoekers. Zou wordt er een gratis e-bike weggegeven en van 3 tot en met 7 april ontvangt iedere bezoeker een goodiebag. Klanten maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor zaterdag 7 april 14.00 uur in te leveren in de vestiging in Hoorn (Zwaag). Die middag na 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Testcenter

Het nieuwe E-bike Testcenter in Hoorn (Zwaag) heeft een oppervlakte van 360 m2. Klanten kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bike service. Enthousiaste bezoekers kunnen in de vestiging een Stella E-bike kopen en bestellen. De e-bike wordt vervolgens aan huis bezorgt.

Stella Fietsen opent E-Bike Testcenter in Zwaag
To Top