Radio

Uitzending 24 februari 2018: Ondernemersdebatten, Schaatskoorts en Starter van de Week

In aflevering 269 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Maandag beginnen de ondernemersdebatten in Westfriesland als op maat naar de gemeenteraadsverkiezingen. Welke stellingen kunnen de ondernemers en de politieke partijen verwachten? En hoe ziet het debat eruit? Straks meer met uitleg van de organisator en debatleider, Robert Jan Knook.

De schaatskoorts stijgt daar waar de temperatuur daalt. In Westfriesland hebben we een lange traditie van natuurijsliefhebbers. Dus als sloten en plassen bevriezen gaat het hart van menig schaatsliefhebber harder kloppen. Tijd voor nieuwe schaatsen en het slijpen van oude schaatsen. Hoe druk was het vandaag? Een vraag aan een fietswinkel die tijdelijk ook schaatsen verkoopt en slijpt.

In deze uitzending duiken we ook in de landelijke cijfers van het CBS. Wie hebben er meer burn-out klachten mannen of vrouwen en waarom is dat? En hoe staat het ervoor met de landelijke werkloosheidscijfers nu de economie groeit en bloeit.

Even voor 17.30 uur het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Daarna volgt de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Niels Krommenhoek, coördinator ondernemen bij het Horizon College.

Volgende week weer een verse serie Starters van de Week. Deze uitzending een gesprek met Dave Bijvoet van Mobile Service Centre Hoorn die eerder dit jaar in de studio te gast was.

Uitzending 24 februari 2018: Ondernemersdebatten, Schaatskoorts en Starter van de Week
To Top