Radio

Uitzending 3 februari 2018: J. Blom, Proeftuin Zwaagdijk, Zuiderzeemuseum en Ironman Westfriesland

In aflevering 266 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Donderdagavond 8 februari worden de ondernemersprijzen van Westfriesland bekend gemaakt. In deze uitzending stellen wij de drie genomineerden van de Rabobank Westfriesland Méér prijs aan u voor. Johan Blom van J.Blom Opmeer, Johan Kos van Proeftuin Zwaagdijk en Jeroen Essen van Zuiderzee Museum.

Rond 17.30 uur het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met daarin natuurlijk aandacht voor de genomineerde bedrijven van het Westfries Ondernemersgala. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Hans Huibers, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep.

Donderdag is bekend geworden dat de regio Westfriesland zich vol gaat inzetten voor start van Ironman Westfriesland in de zomer van 2019. Welke kansen heeft dit voor ondernemers om de verwachtte 10.000 bezoekers in de regio op te vangen? Citymarketeer Stefan Kraft van Ermel en wethouder Ben Tap aan het woord.

Uitzending

Uitzending 3 februari 2018: J. Blom, Proeftuin Zwaagdijk, Zuiderzeemuseum en Ironman Westfriesland
To Top