Westfriesland

Volg hier het Westfries Ondernemersgala [met live video’s uit de zaal]

HOORN – Donderdagavond 8 februari 2018 komen ruim 800 ondernemende Westfriezen bij elkaar voor het Westfries Ondernemersgala. Een deel zal vooraf bij Van der Valk in Hoorn een uitgebreid diner, samengesteld door Lucas Rive nuttigen. Om 20.00 uur start het gala met presentatrice Katja Schuurman, het indrukwekkende verhaal van André Kuipers en enkele luchtige noten van Dolf Jansen.

Ondernemersprijzen

En natuurlijk de bekendmaking van de winnaars Van der Valk Retailpublieksprijs (E-bike-Store Hoorn, Baby Plus of Dirk de Wit Mode), WBG Runner Up prijs  (Soci-Com, Strandpaviljoen Enkhuizen of Green Simplicity) en als laatste de Rabobank Westfriesland Méér Prijs (Zuiderzee Museum, Proeftuin Zwaagdijk of J.Blom Opmeer).

Netwerkmoment

Na het programma in Hamletzaal zal dit jaar de naborrel plaatsvinden in de Othelllozaal. Een ruimte die zich volgens de organisatie meer leent voor de netwerk(na)borrel dan de foyer.

Volg het live

Via onze facebookpagina zullen wij de bekendmaking van de ondernemersprijzen live uitzenden. Te bekijken via facebook.com/westfrieslandinbedrijf en via de ingesloten facebookpagina hieronder. Hier heb je ook een goed overzicht van de laatste posts van facebook over het Westfries Ondernemersgala. Meepraten? #wfgala op Twitter en Instagram.

Bekijk vrijdag en zaterdag ook onze website voor (video) interviews en terugblikken op het gala.

Facebook (scroll voor meer berichten)

Twitter (scroll voor meer berichten)


15.57 uur

Eet smakelijk.

15.39 uur

Buitenkansje

i.v.m. collega's met griep heb ik nog kaarten over voor het ondernemersgala. Welke ondernemer maak ik daar blij mee?

Gepostet von Ben Tap am Donnerstag, 8. Februar 2018

14.14 uur

Ondertussen in Schouwburg Het Park… Opbouw door Paul Koomen Licht en Geluid. Hoe zal alles er vanavond uitzien in de zaal? #WFGALA

Gepostet von Ondernemersgala WF am Donnerstag, 8. Februar 2018

13.40 uur

De afgelopen weken is de jury langsgegaan bij de 6 genomineerde bedrijven voor de WBG – Westfriese Bedrijvengroep Runner…

Gepostet von Ondernemersgala WF am Donnerstag, 8. Februar 2018

Volg hier het Westfries Ondernemersgala [met live video’s uit de zaal]
To Top