Westfriesland

Volg hier het Westfries Ondernemersgala [met live video’s uit de zaal]

HOORN – Donderdagavond 8 februari 2018 komen ruim 800 ondernemende Westfriezen bij elkaar voor het Westfries Ondernemersgala. Een deel zal vooraf bij Van der Valk in Hoorn een uitgebreid diner, samengesteld door Lucas Rive nuttigen. Om 20.00 uur start het gala met presentatrice Katja Schuurman, het indrukwekkende verhaal van André Kuipers en enkele luchtige noten van Dolf Jansen.

Ondernemersprijzen

En natuurlijk de bekendmaking van de winnaars Van der Valk Retailpublieksprijs (E-bike-Store Hoorn, Baby Plus of Dirk de Wit Mode), WBG Runner Up prijs  (Soci-Com, Strandpaviljoen Enkhuizen of Green Simplicity) en als laatste de Rabobank Westfriesland Méér Prijs (Zuiderzee Museum, Proeftuin Zwaagdijk of J.Blom Opmeer).

Netwerkmoment

Na het programma in Hamletzaal zal dit jaar de naborrel plaatsvinden in de Othelllozaal. Een ruimte die zich volgens de organisatie meer leent voor de netwerk(na)borrel dan de foyer.

Volg het live

Via onze facebookpagina zullen wij de bekendmaking van de ondernemersprijzen live uitzenden. Te bekijken via facebook.com/westfrieslandinbedrijf en via de ingesloten facebookpagina hieronder. Hier heb je ook een goed overzicht van de laatste posts van facebook over het Westfries Ondernemersgala. Meepraten? #wfgala op Twitter en Instagram.

Bekijk vrijdag en zaterdag ook onze website voor (video) interviews en terugblikken op het gala.

Facebook (scroll voor meer berichten)

Twitter (scroll voor meer berichten)


15.57 uur

Eet smakelijk.

15.39 uur

Buitenkansje

https://www.facebook.com/TapBen/posts/1834878639889766

14.14 uur

13.40 uur


Ondernemersgala WF added 6 new photos — with Proeftuin Zwaagdijk.

donderdag, 8 februari 2018 10:18 am

De afgelopen weken is de jury langsgegaan bij de 6 genomineerde bedrijven voor de WBG – Westfriese Bedrijvengroep Runner Up Prijs en de Rabobank Westfriesland Meer prijs. Ook heeft u uw stem kunnen uitbrengen voor de Van der Valk Hotel Hoorn Retail Publieksprijs. Wie zullen er vanavond in de prijzen vallen in Schouwburg Het Park? Zeilschool Enkhuizen, Soci-Com of Green Simplicity? Blom Opmeer BV, Proeftuin Zwaagdijk of Zuiderzeemuseum? E-bike Store Hoorn, Dirk de Wit | DW of Baby Plus?

Photos from Ondernemersgala WF’s post

15 0 4

Volg hier het Westfries Ondernemersgala [met live video’s uit de zaal]

To Top