MBO

23 november Maatschappelijke beursvloer Westfriesland

In 2012 wordt voor de derde maal de Maatschappelijke Beursvloer Westfriesland gehouden. Tijdens deze beurs wordt tussen het bedrijfsleven en non-profitorganisaties gehandeld in menskracht, kennis, middelen en materialen zonder dat daar een euro aan te pas komt. De beurs wordt gehouden op 23 november 2012 in Het Postkantoor in Bovenkarspel en wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Westfriesland.

Veel ondernemers willen zich op een bepaalde manier inzetten voor organisaties in hun directe omgeving. Dit kan op een directe manier en met minimale middelen door te handelen op de beursvloer. De kennis, ervaring en materialen die voor uw organisatie vanzelfsprekend zijn, zijn voor organisaties meer dan welkom.

Enkele voorbeelden zijn:  Een activiteit organiseren, tijdens NL Doet met uw personeel een klus aanpakken, vergaderruimte ter beschikking stellen, specifieke kennis die u wilt delen. Mogelijkheden om non- profitorganisaties te ondersteunen zonder daarbij de portemonnee te trekken zijn legio. Ieder aanbod is welkom, een organisatie kan zijn vraag op uw aanbod afstemmen.

Non-profitorganisaties stellen voorafgaand aan de beursvloer hun vragen. U kunt dan uw aanbod afstemmen op gestelde vragen. Deze worden gepubliceerd op de website en in de Beursvloerkrant. Matchen Op de beursvloer draait het om matchen. Welke organisatie past bij het aanbod dat u heeft? Of op welke vraag heeft u een aanbod? Tijdens de beursvloer begeleiden hoekmannen en -vrouwen het matchen tussen uw bedrijf en non-profitorganisaties.

Voor meer informatie kunt u terrecht op de website van de vrijwiligerscentrale Westfriesland.
Populair deze week

To Top
*/ ?>