MBO

Bedrijven matchen goed op maatschappelijke beursvloer West-Friesland

BOVENKARSPEL – Vrijdag 23 november verzamelde bedrijven en maatschappelijke organisaties in Het Postkantoor in Hoogkarspel om vraag en aanbod van arbeid, werkzaamheden en kennis te koppelen. En met succes. In één uur tijd werden 134 matches gemaakt met een totale waarde van €163.000,-. Een flinke verbetering ten opzichte van vorig jaar.

Om 14.25 luide de gong voor de start van de beursvloer. Vooraf konden bedrijven hun aanbod kenbaar maken. Van overjarige laptops, tot advies uren of extra handjes bij uitjes of groen onderhoud. De verenigingen en stichtingen maakten ook vooraf kenbaar wat de wensen waren. Hierdoor ontstond een handel in vraag en aanbod van arbeid en diensten. Elke match werd formeel gemaakt met een overeenkomst en bij de notaris ingeleverd. De accountant berekende de waarde en daarmee was de deal rond. Een formule die nu voor de derde keer in West-Friesland door het Vrijwilligerspunt is georganiseerd.

Het is nog niet zeker of de volgende editie weer in 2013 is, of een jaar overslaat. Aan het succes van deze editie zal het niet liggen.
Populair deze week

To Top
*/ ?>