Radio

Radioprogramma zoekt startende ondernemers

Vanaf zaterdag 5 mei 2012 wordt er elke week een ondernemersprogramma op Radio Hoorn uigezonden. Dit programma zoekt elke week startende ondernemers uit de regio West-Friesland.

Westfriesland in Bedrijf is de naam van het nieuwe radioprogramma over ondernemen in West-Friesland. In dit programma aandacht voor ondernemersnieuws en de ondernemers acitiviteiten agenda. Daarnaast gesprekken met ondernemers over de keuzes uit het verleden en de ambities voor de toekomst. Ook elke week een gesprek met een startende ondernemer. Hoe is het begonnen, wat had je anders willen doen en hoe hoop je verder te groeien.

Ben jij een startende ondernemer (langer dan 6 maanden en korter dan 3 jaar actief) en kom je uit de regio West-Friesland? Dan is de kans groot dat je wordt uitgenodigd in de uitzending. Vul hieronder het formulier in. Vergeet ook niet een korte omschrijving van je bedrijf door te geven.

Wellicht ben je binnenkort te horen op Radio Hoorn in het programma Westfriesland in bedrijf. Elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur* op Radio Hoorn.

*) Vanaf 1 januari 2013 is de uitzendtijd verplaatst van 15.00-16.00 naar 17.00-18.00 uur.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Over uw bedrijf. Wanneer gestart, welke branche?
Populair deze week

To Top
*/ ?>