Radio

Uitzending 21 juli 2012: Abovo Media en 7925 Advies


In aflvering 11 waren de ondernemers Marinus Zoutendijk en Mark Reus te gast. Marinus Zoutendijk voert samen met Kees Verbeek de directie van Abovo Media. In drie delen praten we over het bedrijf, sponsoring en media anno 2012. Starter van de Week is Mark Reus van 7925 Advies. Hij is nu 1,5 jaar bezig en sinds kort vanuit zijn eigen kantoor in Venhuizen.

Abovo Media is in 1999 gestart. In een tijd waarin nog geen Twitter, facebook en iPhones bestonden. Nu 13 jaar later specialiseren zij zich in media, reclame en online. In het eerste gedeelte praat Marinus Zoutendijk over de start van de onderneming, de locatie van het kantoor en het veranderende media landschap.

Elke ondernemer krijgt te maken met sponsor verzoeken. Waarom is het goed om te sponsoren en wat moet je daarvan verwachten? Hoe kiest Abovo de juiste eruit?  Marinus Zoutendijk vertelt zijn ervaring en geeft nog enkele tips.

Het medialandschap anno 2012 verandert snel. Is het nog te volgen voor ondernemers? Zeker met de vele mogelijkheden. Marinus Zoutendijk verteld over de mogelijkheden om ook als lokale ondernemer op uitzendgemist te adverteren en over de toekomstige mogelijkheden om op landelijke TV jouw commercial alleen in jouw regio te laten zien.

Na het ondernemersnieuws en de agenda was het tijd voor de starter van de Week. Mark Reus is van 7925 Advies. Hij is nu 1,5 jaar bezig en sinds kort vanuit zijn eigen kantoor in Venhuizen. Hoe is hij in de verzekeringsbracnche terecht gekomen? Wat doet hij anders of beter? Hoe was zijn start tot nu toe?


Volgende week, zaterdag 28 juli weer een nieuwe uitzending van Westfriesland in Bedrijf.  Natuurlijk ook weer te beluisteren, elke zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn of via www.radiohoorn.nl.

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info(at)westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>