Radio

Uitzending 21 juli 2012: Boxo.nl ‘moments’ en FLP massagepraktijk

Zaterdag 28 juli waren in het Radio Hoorn programma ‘Westfriesland in Bedrijf’  twee ondernemers te horen die ondernemen met een passie. Beide begonnen de onderneming ook part-time. Sandra Smit van Boxo.nl verkoop eerlijke ‘treasures for travel’ en is daarmee ook genomineerd voor de ASN Bank Wereldprijs. Felon La Pierre zocht een nieuwe voldoening tijdens het werken voor de baas. Hij vond dit als masseur bij zijn eigen praktijk.

Sandra Smit heeft enkele jaren in Namibië in Afrika gewoond. Daar ondervond zij de positieve levenshouding van de plaatselijke bevolking. Nu met boxo.nl denk zij daarvoor een mogelijkheid te hebben. Hoe en waarom? Sandra verteld dit in deel 1.[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/wib20120728_sandrasmit_01.mp3″]

In het tweede deel met Sandra Smit over MVO en de ASN wereldprijs. Past zij in het hokje ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen’? En waarom is zij genomineerd voor de ASN Bank Wereldprijs?
[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/wib20120728_sandrasmit_02.mp3″]
Startende ondernemer van de week is Felon La Pierre, van zijn gelijknamige massagepraktijk.

 
Volgende week, zaterdag 3 augustus weer een nieuwe uitzending van Westfriesland in Bedrijf.  Op de planning staat een interview met oud Olympische Sporter, maar nu Ondernemer Stephan van den Berg. Natuurlijk ook weer te beluisteren, elke zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn of via www.radiohoorn.nl.

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info(at)westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.
Populair deze week

To Top
*/ ?>