Radio

Uitzending 22 december 2012: Met starters terugblikken en vooruit kijken naar 2013

Zaterdag 22 december was  aflevering 33 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf te horen. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

In deze uitzending spraken wij met diverse startende ondernemers, die eerder al te gasten waren in dit programma. Hoe kijken zij terug op 2012? Wat ging goed en wat gaat men in 2013 juist anders doen? Daarnaast het Westfries Ondernemers Nieuws Week overzicht en de wekelijkse ondernemersagenda.

(advertentie)
[adrotate group=”4″]

Audio uitzending

In de uitzending waren diverse startende ondernemers die al eerder te gast waren opnieuw uitgenodigd. Dit waren; Willem Oud van Westfriesland Vers, Mark Reus van 7925 advies, Felon La Pierra van Felon La Pierra Massage, Huub Keizer van Duckadore en Sandra Smit van Boxo.

Voor het eerst is het mogelijk om de gehele uitzending compleet te beluisteren. Deze opties is t/m 6 januari mogelijk, daarna wordt hij weer verwijderd. Natuurlijk blijft het mogelijk om alle items los te beluisteren.

Het wordt tijd om de ondernemers voortestellen. Wie zijn zij? In het nu volgende fragment zijn dat Willem Oud, Sandra Smit, Felon La Pierre en Huub Keizer

Een vast onderdeel van het ondernemersprogramma is natuurlijk ook het ondernemers nieuws. Het nieuws uit Westfriesland en landelijk nieuws over zzp en mkb. Na het nieuws haken de startende ondernemers nog even in op het nieuws.

Ook Mark Reus is aangeschoven. Hij stelt zich voor en met hem en de andere startende ondernemers blikken zij terug op 2012.

Tot slot ligt de groei van de startende ondernemer in de toekomst. Hoe kijken zij vooruit naar 2013? Welke kansen zien zij? Wat zijn de doelstellingen voor 2013?

Volgende week

Zaterdag 29 december blikken we terug op 33 uitzendingen van het eerste jaar van het radioprogramma ‘Westfriesland in Bedrijf’. In de agenda ook extra aandacht voor de diverse nieuwjaarsrecepties in de regio. Start het jaar goed met mooie gesprekken en vergroot je netwerk met nieuwe contacten.

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Vanaf 5 januari gaat ‘Westfriesland in Bedrijf’ naar het nieuwe tijdstip tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn. Einde van de werkdag, bijna begin van het weekend nog net even de laatste gesprekken, interviews, nieuws, informatie en ondernemers activiteiten beluisteren. Dus elke zaterdag na 17.00 uur winkel op slot, kantoor afsluiten en naar Radio Hoorn luisteren, 105.8 FM.

 
Populair deze week

To Top
*/ ?>