Radio

Uitzending 29 sept 2012: Avontuur Themavormgevers en Duckadore.nl

Zaterdag 29 september was er weer een nieuwe uitzending te horen van Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn. In de uitzending interviews met Patrick Avontuur van Avontuur Thema vormgevers. Na het ondernemersnieuws en de agenda waren de starters van de week aan de beurd. Deze week twee broers van 17 en 20 jaar die samen een webwinkel runnen in decoratieve eendjes.

Patrick Avontuur begon na zijn Havo opleiding al snel zijn eigen bedrijf. In eerste instantie vooral in thema decoratie maar besloot rond 2008 om zich te gaan focussen op sfeer verlichting. Een markt die met de opkomst van LED ook minder economisch gevoelig was. Iedereen wil toch einde van het jaar weer een kerstgevoel beleven met mooie sfeerverlichting in de straten. In deel 1 meer over de groei van het bedrijf.

Naast thema voorgeving is Patrick Avontuur ook  actief in andere bedrijven. Flex&Famous is gestart om de pool van medewerkers rondom de drukke periode van snelle op- en afbouw aan te kunnen. Maar waarom dan ook niet inzetten voor andere bedrijven. Soulmates Interactive is zijn bedrijf met veelal interactieve verlichting bij tv producties. Grote LED walls, oplichtende tribunes icm stemkastjes worden daar ontwikkeld. Wat voor type ondernemer is hij eigenlijk? Luister naar deel twee van het interview.

De Starters van de Week zijn deze week twee zeer jonge ondernemers. De een heet Paul Keizer is 17 en studeert aan de mediaacademy en de ander is zijn broer Huub Keizer die ondernemen studeert aan het Horizon College in Hoorn. Paul spaarde al langer badeendjes. Toen hij met zijn opleiding een website moest maken koos hij voor badeendjes, Duckadore.nl. De website werd een webwinkel en zo waren de twee jonge ondernemers geboren. Maar hoe nu verder? Wat zijn de toekomst dromen?

 

Wil je ook kans maken op de YEAH! stoel? Een kans om als startende ondernemer in één avond gecoacht te worden door 3 experts en ook nog kans te maken op 3 maanden extra coaching door één van de experts? Bovendien maakt iedere deelnemer kans op een interview in de rubriek ‘Starter van de Week’ in het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf. Ga nu naar www.westfrieslandinbedrijf.nl/stoel
[adrotate banner=”24″]

Volgende uitzending

Volgende week 6 oktober weer een nieuwe uitzending van 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn, 96.5FM (kabel), 105.8FM (ether) en overal via www.radiohoorn.nl. Daarin spreken we met Danny van Soelen en Roel Alders over de Dag van de Westfriese ondernemer. Starter van de week is Sylvia Schipper uit Hoogkarspel. Zij startte onlangs haar bedrijf inje-element.nl. Daarnaast net als elke week het Westfries Ondernemers Nieuws week overzicht en de Westfriese Ondernemers Agenda.
Populair deze week

To Top
*/ ?>