Column van Otto

Column van Otto: Interactie

ottowijnenZaterdag 2 november – Column van Otto: Interactie

Hallo Luisteraar,

We doen dit nu al een tijdje. Ik bedenk halverwege de week welk onderwerp ik de moeite waard vind, ik schrijf een stukje en op zaterdag luistert u daarnaar. Da’s een heldere rolverdeling, ware het niet dat het wat eenzijdig is. Afgelopen week was ik te gast bij de WestFriese OntbijtClub waar ik een presentatieshow mocht verzorgen. Daarbij stelde ik dat een goeie presentatie eigenlijk een gesprek is, met wisselwerking tussen zender en ontvanger. Vandaag bedacht ik me dat dit eigenlijk ook voor dit radioblog geldt. Alleen is uw mogelijkheid om te reageren nogal beperkt. Ik kan me voorstellen dat u dit in de auto hoort, of door de plafondspeakers op uw werk of misschien online op een later tijdstip. Terugpraten is weinig zinvol, dus hoe weet ik nou wat u van mijn inbreng vindt?

Iemand? Vingers?… Nee?

Tja; dat is een probleem wat sprekers ook vaak ervaren; geen reactie op een vraag… De meest makkelijker en voor de hand liggende oplossing is dat u – nu of straks – even een mailtje stuurt! Het kan zo simpel zijn! Alle letters zitten op uw keyboard. Laat eens weten wat u ervan vindt! Van dit blog, van het programma, van ondernemen in Hoorn! otto@westfrieslandinbedrijf.nl: de mailbox staat wagenwijd voor u open!

otto@westfrieslandinbedrijf.nl: de mailbox staat wagenwijd voor u open! 

Het ontbijt met de WestFriese OntbijtClub was dinsdag behalve smakelijk ook zinvol en plezierig. Zo zijn er wel meer leuke ondernemers initiatieven in Hoorn: BNI, Junior Kamer, Rotary, Open Coffee, Blue Hands en dus ook de WFOC. Met de meeste van dit rijtje heb ik al contact gehad: weet u er nog een die ik gemist heb? Laat maar weten; ik kom graag kennismaken, al dan niet met de presentatieshow. Want dat heb ik toch het liefst: interactie, reactie, écht contact, wisselwerking! Tikkeltje minder eenzijdig…

Fijn weekend en onderneem ze!

Otto

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/118517350″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

otto@westfrieslandinbedrijf.nl: de mailbox staat wagenwijd voor u open!
Populair deze week

To Top
*/ ?>