Radio

Uitzending 27 december 2014: Terugblik met interviews, tips en inspiratie

DennisvdGeest_Wfinbedrijf_SCIn aflevering 135 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf;  Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/183444987″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

We starten de uitzending met een interview met ex wethouders Ronald Louwman en Aart Ruppert opgenomen in mei 2014. Hoe keken zij op dat moment naar de nieuwe coalitie en welke zaken zijn daarin belangrijk voor ondernemers?

Elk jaar in februari worden de Westfriese Ondernemersprijzen uitgereikt. Zo ook het afgelopen jaar. Wie waren de genomineerden voor de publieksprijs en wie wonnen toen de WBG Runners Up Prijs en de Westfriesland Méér Prijs?

Ook deze uitzending weer aandacht voor het Westfries Ondernemers Nieuwsweekoverzicht met het nieuws van de afgelopen week. Daarna gevolgd door de agenda met activiteiten voor ondernemend West-Friesland.  Deze week een oudere column van onze huiscolumnist Otto Wijnen.

De laatste twee blokken komen de bekende landelijke ondernemers aan bod. Welke tips hebben zij voor ondernemers? Achtereenvolgens Annemarie van Gaal, Arko van Brakel, Dennis van der Geest, Mathijs Bouman en Hans Biesheuvel. Korte tips en inspiraties van allen dus zeker blijven luisteren.

To Top