Radio

Uitzending 6 december 2014: Virtual reality, Moped vuurwerk en ONVH

Een interview met de maker van deze oude wereld

Een interview met de maker van deze oude wereld

In aflevering 132 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf;  Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

Volgende week begint in het Westfries Museum ‘De Gouden Eeuw VR’, een virtuele wandeling door het Hoorn van 1650, waarbij gebruik gemaakt wordt van  de nieuwste ‘virtual reality’ bril, de Oculus Rift. Een wereldprimeur in museumland. Maker van deze virtuele wereld is Rob Tuytel, afkomstig uit Enkhuizen en nu met zijn bedrijf Model Earth en Blenderpedia in Amstelveel gevestigd is.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/180552447″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Einde van het jaar nadert en daarmee ook de reclame en later de start van het vuurwerk verkoop. De regels voor het afsteken veranderen regelmatig. Het is nu pas na 18.00 uur toegestaan om vuurwerk af te steken en diverse gemeente verbieden het in het geheel of in enkele gebieden. Een gesprek met Lodewijk Vermeer van Moped Brommershop al 16 jaar actief met vuurwerk verkoop.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/180552449″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht zakelijk nieuws van deze week. Daarna in de agenda aandacht voor de komende bijeenkomsten voor zakelijk en ondernemend Westfriesland.

De eerste zaterdag van de nieuwe maand luisteren wij weer met volle aandacht naar de column van Otto Wijnen. Over zijn ervaringen met het ondernemen in Westfriesland.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/180552450″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Tot slot een interview met de organisatie van de ondernemersverkiezing van Noord Holland en de winnaar van de publieksprijs van vorig jaar. Over nominaties en het belang van winnen. Een interview via onze regionale collega’s van het programma Weekend Spits van RTVNH.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/180552451″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]


Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl. Elke maandag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren.
Populair deze week

To Top
*/ ?>