Radio

Uitzending 4 april 2015: Schermen Wijn en VOC beleving Hoorn

Tanja_Blom_Schermer_KaapHoorn400In aflevering 149 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Zeg je Schermer, dan vraagt een wat oudere Horinees; De Natte, de droge of de warme. Wij gaan vandaag in gesprek met de natte Schermer, ofwel Schermer Wijnkoper en Distillateur. Een gesprek met Tanja Philipse-Blom over de rijke historie van het bedrijf, speciaal Kaap Hoorn likeur en de nog verdere toekomst van het bedrijf.

In het westfries ondernemersnieuws weekoverzicht blikken wij terug op het ondernemers en zakelijke nieuws uit Westfriesland. Daarin een gesprek met Sylvia Koning over de finale van de scholieren wedstrijd ondermenend Westfriesland van afgelopen woensdag. Daarna gevolgd door de agenda met activiteiten voor ondernemend en zakelijk Westfriesland.

De eerste zaterdag van de maand tijd voor de column van Otto Wijnen. Pas onlangs weer komen wonen en werken in Westfriesland. Elke maand zijn column over ondernemen; Dit keer vraagt hij uw aandacht..

Tot slot aandacht wederom aandacht voor toerisme. Tijdens de start van het cultuurtoerisme seizoen door Westfriese Omringdijk was spreker Eduard Pieter Oud, zakelijk directeur bij Amsterdam Marketing stellig over toerisme in Hoorn. “VOC is in Hoorn niet te beleven.” Ook horen wij de reactie van wethouder Judith de Jong op deze uitspraak.
Populair deze week

To Top
*/ ?>