Starter van de Week

Starter van de Week: Hoogeboom Totaal Techniek

Foto Guillaume Groen

Foto Guillaume GroenHOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek.

Zes vragen aan de Starter van de Week

Wanneer ben je gestart? We zijn gestart op 1 juli 2016

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Wij Installeren, Repareren en onderhouden alle installaties van onder de vloer tot buiten op het dak.

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Pim Hoogeboom en Gerard Hoogeboom

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Door onze veelzijdigheid en flexibiliteit kunnen we onze klanten snel en adequaat helpen. Door goed te luisteren naar de klant kunnen we snel het juiste product of de juiste dienst leveren. Zodat ze snel uit de zorgen zijn en weer kunnen genieten van hun huis.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Over 1 jaar dan wil ik in staat zijn om 1,5 maand vooruit te plannen. Over 5 jaar een volle orderportefeuille en wil ik me meer specialiseren.

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Neem voldoende tijd voor je klant.

INTERVIEW

Zaterdag 10 september waren vader Gerard en Zoon Pim Hoogeboom te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Beluister hieronder het interview.

20160910-DSC_7797 (Large)

Starter van de Week: Hoogeboom Totaal TechniekPopulair deze week

To Top
*/ ?>