Radio

Uitzending 17 december 2016: Special met oud Starters van de Week

In aflevering 220 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze uitzending staat geheel in het teken van Starters van de Week. In de studio diverse voormalige Starters van de Week uit eerdere uitzendingen. Hoe gaat het nu met deze ondernemers? Hoe was het jaar 2016 en wat zijn de verwachtingen voor 2017? In de studio Danny Boode van Hoveniersbedrijf Westfriesland, Louise Groot van Groot in de Praktijk en Guillaume Groen van Guillaume Groen Fotografie. Via de telefoon gesprekken met Dennis van Breukelen actief met Autopoint Hoorn en Chris Wobben van Chris Wobben Media.

Deze week geen Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht maar wel het overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland. Met daarin veel aandacht voor nieuwjaarsborrels en recepties.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Marjolijn Dölle, directrice van Wesrksaam Westfriesland. Haar blik op het ondernemen en HR beleid.

Uitzending 17 december 2016: Special met oud Starters van de Week
To Top