Radio

Uitzending van 19 maart 2016: Toerisme kansen, Oranje Buiten en Perron 15

Foto Alex Gitzels

In aflevering 191 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Live te beluisteren via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

Dinsdag was de jaarlijkse opening van het toeristisch seizoen. Met de komst van DMO Holland Boven Amsterdam lijkt er nu een groot regionale partij te zijn die professioneel promotie van oa Westfriesland kan gaan oppakken. Een gesprek met Ellen Klaus en Arthur Helling over toeristisch ondernemen.

Oranje Buiten heeft dit voorjaar haar locatie bij de Schelphoek uitgebreid met een grote permanente overkapping. Toch een gok voor een ondernemer die slechts zekerheid heeft tot oktober 2017. Een gesprek met de eigenaar Arnoud Ruiter over het de keuze van deze overkapping, het seizoen en het nieuwe stadsstrand bij de Grote Waal.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Annemieke Hageman, zij is actief met haar eigen bedrijf op het gebied van marketing.

Tot slot de Starters van de Week. Deze week zijn dat Ashley van Klaveren en Paulien van Doorn van Perron 15 uit Hoogkarspel. Deze beide dames zijn sinds 1 september 2015 een allround kapsalon begonnen met een vintage old-school touch.

Interviews

Uitzending van 19 maart 2016: Toerisme kansen, Oranje Buiten en Perron 15
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>