Radio

Uitzending van 30 april 2016: Kredietunies, Nieuwe Winkelstraat en StartersEvent

In aflevering 196 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Live te beluisteren elke zaterdag tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, ziggo radio 920 en via de livestream www.rtvhoorn.nl.

De Kredietunies Alkmaar en Zaanstad organiseerden 19 april een bijeenkomst over kredietmogelijkheden in het AFAS stadion. Naar aanleiding van deze bijeenkomst hebben ondernemers uit Hoorn en Medemblik de Vereniging van Kredietunies Nederland (VKN) benaderd met het verzoek om ook daar een kredietunie op te richten. Maar wat is het en waarom is dat goed voor ondernemers? Gerda Nobel, projectleider praat ons bij.

De winkelstraten veranderen en ook in Hoorn ziet men steeds vaker lege winkelstraten. Het project De Nieuwe Winkelstraat moet creativiteit en samenwerking in de Hoornse winkelstraten bij elkaar brengen. Een project van de gemeente Hoorn, OSH en de Rabobank. Ruben van Haarlem ook betrokken bij dit inmiddels afgeronde project in Enkhuizen over de kansen voor Hoorn.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht een samenvatting van het nieuws van de afgelopen week.  Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week een column van Otto Wijnen ondernemer, spreker en coach. Zijn column over de customers journey.

Tot slot weer aandacht voor de Starter van de Week. Deze week met Jantien Pronk.

Uitzending van 30 april 2016: Kredietunies, Nieuwe Winkelstraat en StartersEventPopulair deze week

To Top
*/ ?>