Starter van de Week

Starter van de Week: Antoine Raven van Jan Piet Joris en Corneel

Foto: Guillaume Groen
Foto Guillaume Groen

Antoine Raven | Foto Guillaume Groen

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

Zes vragen aan de Starter van de Week

Guillaume ontmoette Antoine bij hem thuis waar hij in de garage naast zijn een huis een heuse barbershop heeft.

Wanneer ben je gestart met Jan, Piet, Joris en Corneel?  Officieel op 11 januari 2016 nadat ik een jaar lang met behulp van mijn schoonvader vrienden en kennissen in onze achtertuin had geknipt. 

Wat doe je precies en wat voor product verkoop je? Ik ben een gespecialiseerd herenkapper met een persoonlijke twist.

Wie zijn de ondernemers bij Jan, Piet, Joris en Corneel? Dat ben ik Antoine Raven

Wat maakt jou product of dienst anders dan andere aanbidders? En waarom kiezen ze voor jou? Mijn klanten zijn ‘mannen’, En als de klant binnenkomt vraag ik altijd wat voor muziek ze willen horen, Ik schenk een goede kop koffie, thee of fris in. En omdat ik maar 1 stoel heb kan ik in rust en volledige persoonlijke aandacht knippen.

Wat zijn je groei ambities over 1 jaar en over 5 jaar, en hoe ga je dat bereiken? Over 1 jaar heb ik een volle agenda, vol is dan ook echt vol. Ik blijft het dan alleen doen zonder personeel. Zodat ik altijd die persoonlijke aandacht kan blijven geven. Misschien dat ik over 5 jaar een klein pandje heb maar nog steeds met 1 stoel of misschien samen met een koffiebar.

Welke ondernemers tip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Klant is nr 1 en wees jezelf. 

INTERVIEW

Zaterdag 24 september was Antoine Raven te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Antoine Raven van Jan Piet Joris en CorneelPopulair deze week

To Top
*/ ?>