Starter van de Week

Starter van de Week: Elton Bos van Elton Herenmode

Foto Guillaume Groen Fotografie
Foto Guillaume Groen Fotografie

Foto Guillaume Groen Fotografie

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? Ik ben gestart in augustus van 2015

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Wij bedienen consumenten in het hogere segment die mooie kleding zoeken om zich te onderscheiden.

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Dat zijn Elton en Marit Bos

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Mensen komen bij ons voor de exclusiviteit en kwaliteit.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Over 1 jaar wil ik dat Elton Herenmode een solide en goedlopende herenmodezaak is. Over 5 jaar wil ik verder vernieuwen met exclusieve italiaanse labels die in nederland nog weinig verkrijgbaar zijn.  

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Vertrouw op je gevoel en kijk verder dan je neus lang is.

INTERVIEW

Zaterdag 19 november was Elton Bos te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Elton Bos van Elton HerenmodePopulair deze week

To Top
*/ ?>