Starter van de Week

Starter van de Week: Fons Buis vloeronderhoud en bedrijfsdiensten

Foto Guillaume Groen
24 juni 2016, Hoorn Iedere week fotografeer ik een Starter van de Week. Deze week Fons Buis

24 juni 2016, Hoorn | Starter van de Week Fons Buis. Foto’s Guillaume Groen

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

Zes vragen aan de Starter van de Week

Wanneer ben je gestart? In mei 2013

Wat doe je precies of wat voor product verkoop je? Ik onderhoud en reinig elastische en natuursteen vloeren. En ik ben gespecialiseerd in probleem vloeren. 

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Dat ben ik Fons Buis

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders? en waarom kiezen ze voor jou? Ze kiezen voor mij omdat ik optimale service en kwaliteit verleen zodat mijn klant optimaal tevreden is.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en waar over 5 jaar? Ik ben gespecialiseerd in natuursteen vloeren en wil daar meer mee gaan doen. Over 1 jaar is het merendeel van mijn werk specialistische natuursteen vloeren en over 5 jaar ben ik een autoriteit op het schoonmaken en reinigen van natuursteen vloeren.

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Neem een goede advocaat. Een goede boekhouder geeft tips en advies en verdient gewoon geld voor je. 

INTERVIEW

Zaterdag 25 juni was Fons Buis te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Bekijk hieronder het interview of luister deze terug.

Starter van de Week: Fons Buis vloeronderhoud en bedrijfsdienstenPopulair deze week

To Top
*/ ?>