Starter van de Week

Starter van de week: Johan Tokkie van Tokkie’s Box

Foto: Guillaume Groen
23-5-2016, Zwaag Voor de starter van de week fotografeerde ik Johan Tokkie van tokkies box.

Johan Tokkie van Tokkie’s Box in Zwaag.

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 een nieuw wekelijks item bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Deze week Johan Tokkie van Tokkie’s Box

Wanneer ben je gestart? Op 1 oktober 2015 ben ik gestart met Tokkie’s Box

Wat doe je precies? Ik heb een gym waar iedereen elkaar kent en waar iedereen voor elkaar door het vuur gaat om elkaar beter/gezonder te maken.

Wie zijn de ondernemers van Tokkie’s Box? Dat is Johan Tokkie

Wat maakt jou product of dienst anders dan andere aanbidders? en waarom kiezen ze voor jou? Als je bij Tokkie’s Box komt trainen dan kom je in een gemeenschap waar iedereen elkaar kent en leert kennen en waar je niet alleen leert wat je moet doen maar ook waarom je het doet en hoe je een ander kan helpen. 

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? Door klein te blijven groot te worden. Ik hoef niet rijk te worden maar ik wil wel mijn sportverhaal vertellen. 

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Doe je werk met passie en doe je zaken met verstand. Door onzekerheid leer je.

INTERVIEW

Zaterdag 21 mei was Johan Tokkie te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn.

Starter van de week: Johan Tokkie van Tokkie’s BoxPopulair deze week

To Top
*/ ?>