Starter van de Week

Starter van de week: Marco Peeters van Peeters Bedrijfswagens

Foto: Guillaume Groen Fotografie
1-3-2016, Enkhuizen Voor het item starter van de week van Westfriesland in bedrijf op radio Hoorn fotografeerde ik Marco Peeters van Marco Peeters Bedrijfswagens.

Marco Peeters met zijn zoon.

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 een nieuw wekelijks item bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

Op een druilerige dag stapte ik de showroom Peeters Bedrijfswagens aan De Dolfijn in Enkhuizen binnen. Zijn zoon was net de vloer aan het schrobben met een schrobmachine. Echt een familiebedrijf.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart met Peeters bedrijfswagens? Op 1 september 2015 zijn we gestart met verkopen.

Wat doe je precies? We zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van lichte gebruikte bedrijfswagens. 

Wie zijn de ondernemers van Peeters bedrijfswagens? We zijn een familiebedrijf. En ik doe het samen met mijn vrouw.  

Wat maakt jullie dienst anders dan andere aanbidders en waarom kiezen ze voor jouw? Mensen kiezen voor ons vertrouwen, uitstraling en prijs/kwaliteit. En omdat we die bedrijfswagen hebben staan die een ander niet heeft staan.

Wat zijn je groeiambities en hoe ga je die bereiken over 1 jaar en 5 jaar? We willen graag groeien naar een handelsvoorraad van 50 auto’s. Vooral zelf aan de slag op een leuke en ontspannen manier. Over 5 jaar misschien naar een andere locatie maar alleen als we ruimte kunnen vinden met voldoende buitenruimte om de voorraad bedrijfswagen op een mooie manier te laten zien.

Welke ondernemers tip of wijsheid heb je voor andere ondernemers? Altijd eerlijk zaken doen en je woord nakomen. 

INTERVIEW

Zaterdag 16 april was in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn een uitgebreid gesprek met Marco Peeters.

Starter van de week: Marco Peeters van Peeters BedrijfswagensPopulair deze week

To Top
*/ ?>