Starter van de Week

Starter van de Week: Mascha Lapien van Lapien Organizing

Foto Guillaume Groen Fotografie

Guillaume_Groen-Starter_van_de_Week-Mascha_Lapien-GGRO20161010_4333HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? Ik ben op 1 mei 2016 gestart.

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Ik help mensen bij het opruimen en organiseren van zaken, thuis en op het werk.

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Ik ben zelfstandige dus ik doe het alleen.

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Ik kijk bij de mensen achter het probleem zodat er blijvend resultaat ontstaat en probeer ze bewust te maken van hun spullen en hun keuzes.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Ik wil me meer profileren als ontrommelcoach, Mensen helpen met overtollige ballast op te ruimen in hun leven. Over 1 jaar is ontrommelen een begrip in Hoorn en ben ik de eerste Westfriese ontrommelcoach met een zachte g. Over 5 jaar Is er een goede balans tussen zakelijke vraagstukken en ontrommelen.

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Organiseren van je werk is ook werk, Neem er de tijd voor.

INTERVIEW

Zaterdag 17 september was Mascha Lapien te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.
Populair deze week

To Top
*/ ?>