Starter van de Week

Starters van de Week: Ashley en Pauline van Perron 15

FOTO: GUILLAUME GROEN FOTOGRAFIE
11-3-2016, Hoogkarspel Perron 15 is het kapsalon van Ashley van Klaveren en Paulien van Doorn. 2 creatieve gezellige en persoonlijke kapsters die goed geprijsd zijn.

Perron 15 is het kapsalon van Ashley van Klaveren en Pauline van Doorn. Foto Guillaume Groen

HOOGKARSPEL – Starter van de week is sinds maart 2016 een nieuw wekelijks item bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

Op het bijna idyllische NS station van Hoogkarspel zit het Stationshuys. Met daarin Perron 15 de gezellige kapsalon van Pauline en Ashley.

ZES VRAGEN AAN ASHLEY EN PAULINE

Wanneer zijn jullie gestart met Perron 15? Na een lange verbouwing zijn we op 1 september 2015 gestart met Perron 15

Wat doen jullie precies? We zijn een allround kapperssalon met visagie en een vintage old-school touch.

Wie zijn de ondernemers van perron 15? Wij zijn Ashley van Klaveren en Pauline van Doorn.

Wat maakt jullie dienst anders dan andere aanbidders en waarom kiezen ze voor jullie? De klanten die bij ons komen kiezen voor creatieve ervaren kapsters, die gezellig, persoonlijk en goed geprijsd zijn.

Wat zijn jullie groei ambities en hoe ga je die bereiken over 1 jaar en over 5 jaar? In het komende jaar willen we ons meer specialiseren in de 50’s look (vintage hairstyles en barbier) en kleur en kniptechnieken. En over 5 jaar staat er een succesvolle salon met een volle agenda. En vooral met plezier samen knippen.

Welke ondernemers tip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Hou het luchtig en vooral niet te serieus.  

INTERVIEW

Zaterdag 19 maart in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn een uitgebreid gesprek met Ashley en Pauline. Luister maandagmiddag hieronder naar het complete gesprek over de start, de kapsalon en hoe het ondernemen tot nu bevalt.

Starters van de Week: Ashley en Pauline van Perron 15Populair deze week

To Top
*/ ?>