Starter van de Week

Starters van de Week: Alex en Linda Kok van v.d. Berg’s Banketbakkerij

Foto Guillaume Groen

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek.

Wanneer zijn jullie gestart? We zijn gestart op 1 September 2016 

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Wij zijn een ambachtelijk bedrijf in het vervaardigen van gebak, taarten, koek en chocolade werk. 

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Dat zijn Alex kok en Linda Kok-Feenstra

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? We maken gebruik van de beste grondstoffen die we kunnen krijgen en daarmee maken we op ambachtelijke wijze zelf het lekkerste gebak, taarten, koek en chocolade in West-Friesland.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Door efficiency willen we ons bereik en aanbod uitbreiden. De komende jaren gaan we onze bakkerij vernieuwen om dat te ondersteunen. 

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Onderneem met je gevoel.

INTERVIEW

Alex Kok was onlangs te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starters van de Week: Alex en Linda Kok van v.d. Berg’s BanketbakkerijPopulair deze week

To Top
*/ ?>