Radio

Uitzending 14 oktober 2017: Pierre Komen, Westfriesland Werkt en Brow Studio

In aflevering 251 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Pierre Komen is in Hoorn actief met diverse horecapanden en sinds kort de eigenaar van de Grote Kerk. Maar dat is niet zijn enige ondernemersactiviteiten. Een uitgebreid interview met deze ondernemer over cijfers maar ook onderbuikgevoel.

Vrijdag was de Kom binnen bij bedrijven dag als onderdeel van Westfriesland Werkt. Totaal 53 bedrijven en ruim 530 mensen hadden zich opgegeven om een bedrijf te bezoeken. Een gesprek over de noodzaak van de dag voor Seed Processing uit Enkhuizen, Wind Energy Solutions en ZON energie uit Spanbroek.

Rond 17.30 uur altijd het overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws met daarin aandacht voor de FD Gazellen in de regio. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

De ondernemerscolumn van deze week is van Robert-Jan Knook, presentator en dagvoorzitter.

Starters van de week zijn Phila Gast en Shanice Haars. In 2015 begonnen zij hun Brow Studio in Hoorn. De vestiging is inmiddels flink gegroeid in personeel en klanten. Een gesprek over het ondernemerschap en het maken van keuzes.

Achteraf beluisteren

Gemist? Maandag na 14u Online, Soundcloud en podcast via iTunes en TuneIn.

Uitzending 14 oktober 2017: Pierre Komen, Westfriesland Werkt en Brow Studio
To Top