Starter van de Week

Starter van de Week: Anouk Romein van Romein Online

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuw jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart?  In September 2016 kreeg ik mijn eerste klant voor Romein Online!

Wie zijn de ondernemers? Ik ben zelf de ondernemer van mijn bedrijf. Ik doe alles zelf

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Ik specialiseer me op het gebied van social media en video. Ik beheer de social media van diverse klanten. Van 1 bericht in de week tot volledig beheer van alle kanalen. Daarnaast maak ik video’s voor diverse doeleinden. Promotievideo’s, introductievideo’s, aftermovies en productvideo’s. Hierbij kom ik zelf filmen en doe ik de volledige montage en nabewerking.

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Enthousiasme, sociaal talent en spontaniteit! Hierdoor kan ik goed inspelen op de behoeftes van de klant. In een traject, waarin ik samen met de klant, een analyse doe van het bedrijf en het gebruik van social media, kan ik een plan schrijven hoe we het allemaal gaan aanpakken. Ik garandeer geen hoge scores en wil me niet aan targets binden, maar ik zorg wel voor duurzame content doormiddel van leuke en persoonlijke berichten waardoor je als bedrijf leuk gevonden wordt. Video’s die lang meegaan omdat ze goed laten zien hoe het eraan toegaat en omdat het enthousiasme er vanaf spat. 

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Ik wil een mooie groep met klanten om me heen verzamelen waardoor ik de hele week lekker bezig ben voor iedereen. Een mix van social media en video’s, maar ook af en toe een extern project ernaast. Die afwisseling houdt dit werk juist zo leuk! Misschien een beetje ver gezocht, maar hoe tof zou het zijn als een bedrijf in het buitenland mij laat overvliegen om voor hun een video te maken. Een hippe strandtent bijvoorbeeld. Ik check alvast in hoor haha!

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers?  Doe waar je goed in bent en vooral wat je leuk vindt! Als je dingen gaat doen die je niet liggen of waar je niet gelukkig van wordt, dan ga je het niet lang volhouden. Toen ik vorig jaar begon, nam ik alle klussen aan en deed ik andere werkzaamheden dan dat ik nu voornamelijk doe. Gedurende deze periode ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt en wat ik leuk vindt om te doen. En DAAR wil ik nog beter in worden, daar wordt ik enthousiast van.

Interview

Zaterdag 9 september 2017 was Anouk Romein de Starter van de Week in het ondernemersradioprogramma Westfriesland in Bedrijf. Het interview is eerder opgenomen en uitgezonden op zaterdag 24 juni 2017.

Starter van de Week: Anouk Romein van Romein OnlinePopulair deze week

To Top
*/ ?>