Starter van de Week

Starter van de Week: Diana Dekker van 40PlusRelatie

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuw jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? In april dit jaar ben ik gestart als zelfstandige en franchisenemer bij 40PlusRelatie. Deze vorm van ondernemen biedt mij de mogelijkheid om goed van start te gaan.

Wie zijn de ondernemers? Ik ben Diana Dekker, 43 jaar en woon in Hoogkarspel.

Wat doe je precies? Ik ben consulent relatiebemiddeling en breng singles tussen de 40 en 80 jaar uit de Kop van Noord-Holland samen.

Wat maakt jouw product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Ik richt mij speciaal op mannen en vrouwen vanaf 40 jaar, die serieus op zoek zijn naar een partner. Ik ben én blijf de vaste consulente en daardoor kan ik actief op zoek gaan naar de juiste match. Uiteraard blijft de privacy daarbij gewaarborgd.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en 5 jaar? Hopelijk singles zo goed mogelijk helpen bij hun zoektocht naar die éne leuke partner en veel succesvolle matches tot stand brengen. Persoonlijke groei en ontwikkeling, meer kennis vergaren op het gebied van social media en marketing.

Op termijn hoop ik een uitgebreid regionaal singles netwerk te hebben en blijvend te kunnen investeren in groei.

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Sta open voor alles wat op je pad komt, ook al loopt het soms via zijwegen.

Interview

Zaterdag 16 september mei was Diana Dekker te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Weeff. Luister/kijk hier het interview terug.

Starter van de Week: Diana Dekker van 40PlusRelatiePopulair deze week

To Top
*/ ?>