Starter van de Week

Starter van de Week: Erik Rood van Aquariumverhuur

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuw jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? ​In november 2016 heb ik me ingeschreven bij de KvK.​

Wie zijn de ondernemers? ​Dat ben ik, Erik Rood. Mijn vader helpt mee, Herman.​

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? ​Wij brengen een unieke beleving binnen bij zorginstellingen, kantoren, horeca, winkels, scholen etc etc. Dat doen we door het plaatsen van aquariums volgens een zorgeloze lease constructie, dus met volledig onderhoud. ​Wetenschappelijk onderzoek laat namelijk zien dat het kijken naar vissen een positieve invloed heeft op het welzijn van mensen.​

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? ​Er wordt voor ons gekozen door de snelle reacties, een positieve instelling en heel persoonlijk contact.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? ​Mijn persoonlijke ambitie is een beter welzijn te creëren voor mensen die ergens werken, wachten of verblijven en tevens door een stukje educatie een beter bewustzijn omtrent het milieu. Mijn zakelijke ambitie is om op 1 januari 25 klanten te hebben en op 1 januari 2027 500 klanten. ​

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? ​Als je een netwerk hebt, gebruik die.​ Schroom niet om te vragen. Als je zelf veel geeft of hebt gegeven mag je ook best eens wat nemen. Mijn vrienden en familie zijn deze eerste maanden ongelooflijk belangrijk voor me. Van drukwerk, marketing tot automatisering en acquisitie: ik krijg veel input en steun, dat is geweldig om te zien.

Interview

Zaterdag 27 mei was Erik Rood te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Erik Rood van AquariumverhuurPopulair deze week

To Top
*/ ?>