Starter van de Week

Starter van de Week: Ingeborg Heule Photography

Foto Ingeborg Heule Photography

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? Ik ben begonnen in 2014 als freelance fotograaf.

Wie zijn de ondernemers? Tot nu toe alleen ikzelf.

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Mijn producten bestaan uit familiereportages tot en met woningreportages en ik ben inmiddels bezig met het ontwikkelen van productfotografie.

Wat maakt jouw product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Ik denk vanuit mijn visie, wat ik mooi vind, wil ik graag laten zien aan anderen. Uiteraard blijf je meedenken met de wens van de klant maar ik wil er wel achterstaan. En ik denk dat er altijd wel mensen zijn die aansluiting kunnen vinden in jouw product, daarvoor hebben ze je gekozen. Maar durf ook nee te zeggen als je twijfelt.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Uiteraard heb ik groeiambities, meer naamsbekendheid krijgen in deze regio maar ook daarbuiten op langer termijn. 

Welke ondernemerstips of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Blijf altijd bij jezelf, leer van anderen en gebruik dit als dit kan. Maar zie de dingen zoals jij ze graag ziet en geloof daar ook in. Het kan lang duren voordat je er bent maar je kunt er zeker komen, als je maar vertrouwen hebt.

INTERVIEW

Zaterdag 15 april was Ingeborg Heule te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Ingeborg Heule Photography
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>